Lediga tjänster

Ingenjörer sökes till Göteborg

Nitro Consult AB är Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag. Företaget bildades 1969, har 75 anställda med huvudkontor i Stockholm och 8 regionkontor fördelade från Luleå i norr till Karlskrona i söder. Bolaget står inför en kraftig tillväxt med planer på en fördubbling inom de kommande åren. Nitro Consult ingår i Orica, en koncern med verksamhet i ca 50 länder.

 
Tjänsten
Nitro Consults arbetsområde är bland annat besiktning/syneförrättning av fastigheter, mätning/analys av vibrationer, stötvågor och buller. Vår verksamhet omfattar även tjänster som riskanalys, spräng- och bergtekniks rådgivning, bergmekanisk rådgivning, projektering, byggledning, miljökonsekvensbeskrivning etc. Vi söker nu förstärkning till vårt regionkontor i Göteborg av tre konsulter som initialt kommer att arbeta med främst besiktning av byggnader och anläggningar samt mätning av omgivningspåverkan. Beroende på arbetsbelastning kan under kortare perioder även arbete på andra regioner förekomma. 
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utåtriktad, har god servicekänsla och samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Lämplig utbildning är högskoleingenjör inom berg, bygg eller anläggning. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. Körkort och egen bil krävs för tjänsten.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. Vi ser gärna att den som söker har några års erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen inom bygg/anläggning/berg, men även nyexaminerade kan komma i fråga.
 
Varaktighet
Tillsvidare
 
Arbetstid
Heltid, dagtid, 6 månaders provanställning om inte annan överenskommelse nås.
 
Lön 
Fast lön – månadslön
 
Sista ansökningsdag 
Urvalet sker löpande så vänta inte med att lämna in din ansökan
 
Tillträde 
Efter överenskommelse
 
Kontaktperson 
Regionchef: Mathias Jern tel 031-742 30 80
 
Övrigt 
Sedvanliga ansökningshandlingar inklusive löneanspråk sänds till:
E-post: mathias.jern@nitroconsult.se



Tillbaka